Catalogus

Bijenkasten 

Bent u imker en op zoek naar een houten bijenkast, kunststof bijenkast of allerlei andere imkerbenodigdheden voor uw bijen? Of wilt u zich oriënteren in de wereld van bijenkasten en bijbehorende producten voor het bijenhouden? Het Bijenhuis, met jarenlange imkerervaring en veel productkennis, is de juiste winkel én online shop! U kunt direct een...

Bent u imker en op zoek naar een houten bijenkast, kunststof bijenkast of allerlei andere imkerbenodigdheden voor uw bijen? Of wilt u zich oriënteren in de wereld van bijenkasten en bijbehorende producten voor het bijenhouden? Het Bijenhuis, met jarenlange imkerervaring en veel productkennis, is de juiste winkel én online shop! U kunt direct een bijenkast kopen of eerst advies vragen.

Een groot deel van onze bijenkasten wordt in onze eigen werkplaats geproduceerd, zowel de kunststof bijenkast als de houten bijenkast. Hierdoor kunnen we een hoogstaande kwaliteit en lange levensduur van al onze imkerbenodigdheden garanderen. Wilt u een bijenkast kopen die met liefde en aandacht is gemaakt, bijenkastonderdelen, of bent u op zoek naar andere producten zoals bijenwas, imkerkleding, bijenkorven of producten voor de koninginnenteelt? Breng dan een bezoekje aan onze winkel of bekijk ons online aanbod met een groot assortiment van bijenkasten en bijenkast onderdelen die voldoen aan onze strenge kwaliteitseisen.

Bijenkast advies

Bent u een beginnend imker? Dan kunt u bij ons terecht voor advies, aangezien we weten dat een bijenkast kopen niet altijd makkelijk is, gezien het grote aanbod aan producten voor bijenhouden. Maar ook als u reeds vertrouwd bent met onze producten, geven we u graag advies zodat een bijenkast kopen een plezierige ervaring wordt.

Meer
per pagina
Toont 1 - 21 van de 166 items
Toont 1 - 21 van de 166 items