Bijenwas

Op deze pagina vindt u onze heerlijke bijenwas. Wilt u bijenwas kopen of wilt u graag advies ontvangen bij het maken van uw keuze? Dan kunt u bij ons, zowel online als in de winkel, terecht voor op maat gemaakt advies. Het Bijenhuis is met meer dan 40 jaar imkerervaring en kennis van producten, de juiste winkel én online shop voor het aanschaffen van uw bijenwas. Bestelt u voor 23:00 uur uw bijenwas dan wordt deze de volgende dag direct verzonden. Wij streven met onze pakketdiensten naar een snelle levering van 2 tot 3 werkdagen. Zo heeft u spoedig uw bijenwas in huis.  

Actieve filters

Beste kwaliteit bijenwas

Het Bijenhuis in Wageningen heeft alles wat u als imker of bijenliefhebber nodig heeft voor het bijenhouden. Professionele imkerproducten, gemakkelijk aan te schaffen en met jaren aan kennis en ervaring om met u te delen. De visie van Het Bijenhuis is simpel: we verkopen alleen het beste van het beste. Al onze bijenwas voldoet aan strenge kwaliteitseisen. Niet voor niets gebruiken imkers, kaarsenmakers en bijenhouders onze bijenwas al jaren met succes. Het Bijenhuis is ook een ontmoetingsplek om ervaringen met elkaar te delen. Kom langs in onze imkerwinkel voor advies of bestel direct online!

Assortiment bijenwas

Bij Het Bijenhuis hebben wij een breed assortiment bijenwas waar u bijvoorbeeld bijenwaskaarsen mee kunt maken. Voor het houden van bijen bieden wij in ons ruime assortiment onder andere houten bijenkasten, bijenkastonderdelen en kunstraat. Wist u dat Het Bijenhuis voor zowel ervaren als beginnende imkers of bijenhouders ook alle imkerbenodigdheden aanbiedt? Vergeet ook vooral niet meteen onze zalige honingheerlijkheden en kaarsen. Bijen maken zoveel moois mogelijk!

Zelf uw bijenwaskaarsen maken

Wilt u liever zelf u bijenwaskaarsen maken dan deze kant-en-klaar te kopen? Bij het Bijenhuis vindt u alle materialen die u nodig heeft om uw eigen bijenwaskaarsen te maken. Ons assortiment om zelf bijenwaskaarsen te maken bestaat uit gietmallen, lont, siliconespray en bijenwaspastilles. Er zijn zelfs boeken met daarin alle technieken voor het zelf maken van bijenwaskaarsen.