Bestellen en betalen

Bestellen bij het Bijenhuis is snel, eenvoudig, gratis en veilig! Elke bestelling geplaatst op werkdagen voor 12:00 uur, wordt direct klaargemaakt en verzonden, zodat het pakket de volgende dag bezorgd wordt!* Bestellingen geplaatst in het weekend zullen op maandag verwerkt worden. Bijenhuis berekent op basis van productgewicht de verzendkosten.
*m.u.v. palletbestellingen


Online bestellen
: Online bestellen bij het Bijenhuis is heel eenvoudig. Op onze website kunt u door op de bestelknop te klikken producten in de winkelwagen plaatsen. U kunt producten hier altijd uit verwijderen, toevoegen of aantallen wijzigen. Wanneer u wilt afrekenen volgt u de aanwijzingen op het scherm. Nadat de bestelling definitief is geplaatst ontvangt u op het door u opgegeven e-mailadres van ons een bevestiging van de bestelling.


iDEAL

Met iDEAL kunt u veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen, vervolgens selecteert u uw persoonlijke bank. Daarna wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht gelijk klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en de betaling te autoriseren. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en wij worden door de bank geïnformeerd, zodat de bestelling dezelfde dag nog kan worden verzonden. Na de betaling ontvangt u een factuur in uw mailbox.