Uiteindelijk wil je toch...

Een winkel wat niet zomaar een winkel is. Een winkel vol met beleving, informatie en advies. Een plek om rond te neuzen 
of om samen te komen. Kennis delen en kennis opdoen.

Welkom in Het Bijenhuis!

Goede kwaliteit

Kwaliteit staat bij ons op de eerste plaats. Dit geldt niet alleen voor onze diensten, maar ook voor al onze producten.
Van imkermaterialen tot een potje honing. Niets komt bij ons binnen zonder dat wij het nauwkeurig hebben bekeken en beoordeeld. Wanneer een product niet aan onze hoge eisen voldoet, komt het niet bij ons in het assortiment. Bijenkasten maken wij zelf van het beste hout. Kunstraat gieten en walsen wij in onze wasruimte. Honing wordt zorgvuldig ontzegeld, geslingerd en gebotteld. Daarbij is al onze bijenwas en honing geanalyseerd en gecertificeerd. Onze productieruimten zijn vanuit de winkel te bekijken. Met trots laten wij zien hoe wij onze kwaliteit garanderen!

Waar voor je geld

Wij bieden scherpe prijzen in verhouding met onze kwaliteitsproducten. Bij ons krijg je waar voor je geld!

Ruim assortiment

Ons ruime assortiment heeft duizenden bijgerelateerde artikelen. Fijn winkelen en weggaan met alles wat je nodig hebt. Beitels, vegers, bijenkasten, imkerkleding... Imkers kunnen voor al hun benodigdheden bij ons terecht. Daarnaast hebben wij een uitgebreide verzorgingslijn op basis van al het goede wat de bij ons geeft. Voor het haar, gezicht, handen, voeten en het innerlijke gesteldheid hebben wij een passend product! De honingliefhebber haalt zijn of haar hart op bij onze honingtafel vol met diverse soorten honing.

Webshop met snelle levering

Gemakkelijk shoppen vanuit huis! De winkelwagen is tot aan de betaling gemakkelijk aan te passen. De bestelling wordt direct afgerekend via Ideal. Bestel je voor 15 uur via onze webshop, dan heb je de bestelling de volgende dag thuis! Weborders worden direct klaargemaakt voor verzending. Orders die in het weekend worden geplaatst, worden op maandag verwerkt.

Service en advies

Wij staan graag voor u klaar met advies en een kop koffie. Wij delen graag onze eigen ervaringen en kennis! Per telefoon, mail, in de winkel of met de postduif. Wij doen er alles aan om zo spoedig mogelijk alle vragen te beantwoorden! Bent u achteraf toch niet helemaal tevreden met uw aankoop? Dan lossen wij het voor u op!

Interessante activiteiten

Bij ons kan je interessante en gezellige activiteiten doen! Een rondleiding door onze bijentuin, was-, hout- en honingproductie of een lezing over de bijen. Heerlijk lunchen bij onze bijenstal. Een honingproeverij of een verwenmiddag met verzorgingsproducten. Kinderen kunnen terecht in de tuin op zoek naar beestjes of rollen hun eigen kaarsje. Wat je wens ook is, voor alle groepen maken wij een programma op maat! Naast groepsactiviteiten hebben wij ook maandelijks een imkercafé. Ook bieden wij cursussen aan, zoals in maart en april onze honingcursus! Bekijk onze agenda voor de geplande activiteiten.

Leuke acties

Elke maand een leuke actie of aanbieding! Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief, houd onze nieuwspagina in de gaten en like onze facebookpagina!

Langskomen

Het Bijenhuis is gevestigd in Wageningen. Centraal in het land!
Van harte welkom aan de Grintweg 273, 6704 AP in Wageningen.