Houten bijenkasten & onderdelen

Op deze pagina vindt u onze prachtige houten bijenkasten. Wilt u als imker of beginnend bijenhouder een houten bijenkast kopen en wilt u graag advies ontvangen bij het maken van uw keuze? Dan kunt u bij ons, zowel online als in de winkel, terecht voor op maat gemaakt advies. Het Bijenhuis is met meer dan 40 jaar imkerervaring en kennis van producten, de juiste winkel én online shop voor het aanschaffen van uw houten bijenkasten. Bestelt u voor 23:00 uur uw houten bijenkast dan wordt deze de volgende dag direct verzonden. Wij streven met onze pakketdiensten naar een snelle levering van 2 tot 3 werkdagen. Zo heeft u spoedig uw bijenkast in huis.  

Houten bijenkasten | Het Bijenhuis | Webshop voor imkers

Er zijn 73 producten.

Item 1-12 van 73 in totaal item(s)

Actieve filters

Beste kwaliteit houten bijenkasten

Het Bijenhuis in Wageningen heeft alles wat u als imker of bijenliefhebber nodig heeft voor het bijenhouden. Professionele imkerproducten, bijenkasten gemakkelijk aan te schaffen en met jaren aan kennis en ervaring om met u te delen. De visie van Het Bijenhuis is simpel: we verkopen alleen het beste van het beste. Al onze houten bijenkasten voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Doordat een deel van onze houten bijenkasten in onze eigen werkplaats wordt geproduceerd, kunnen wij hoogstaande kwaliteit garanderen van onze houten bijenkasten en hebben onze houten bijenkasten een lange levensduur. Wij kunnen hoogstaande kwaliteit garanderen van onze houten bijenkasten. Niet voor niets gebruiken imkers en bijenhouders onze houten bijenkasten al jaren met succes. Het Bijenhuis is ook een ontmoetingsplek om ervaringen met elkaar te delen. Kom langs in onze imkerwinkel voor advies of bestel direct online!

Breed assortiment houten bijenkasten

Bij Het Bijenhuis hebben wij een breed assortiment aan houten bijenkasten in verschillende vormen en maten. Van red cedar bijenkasten tot vuren bijenkasten. Voor het houden van bijen bieden wij in ons ruime assortiment onder andere gekleurde bijenkasten en zesraamskastjes. Wist u dat Het Bijenhuis voor zowel ervaren als beginnende imkers of bijenhouders ook alle imkerbenodigdheden aanbiedt? Vergeet ook vooral niet meteen onze zalige honingheerlijkheden en bijenwaskaarsen. Bijen maken zoveel moois mogelijk!

Zelf uw houten bijenkast samenstellen

Wilt u liever geen complete houten bijenkast, maar vindt u het leuker om deze zelf samen te stellen? Bij Het Bijenhuis vindt u alle materialen die u nodig heeft om uw eigen houten bijenkast te maken. Ons assortiment om zelf uw bijenkast samen te stellen bestaat uit verf en onderhoud. moerroosters en afstandsrepen etc.