*Gewalste Nederlands Honingkamer Zz 1 Kg 33,6 x 11,2cm
  • *Gewalste Nederlands Honingkamer Zz 1 Kg 33,6 x 11,2cm
  • *Gewalste Nederlands Honingkamer Zz 1 Kg 33,6 x 11,2cm

*Gewalste Nederlands Honingkamer Zz 1 Kg

€ 18,95
Inclusief belasting
Gewalst honingkamerraat zonder zaagsnede geschikt voor de spaarkast en Nederlands simplex kast.
Afmetingen: 33,6 x 11,2cm
Inhoud: 1 kg (+- 22 vellen)
Aantal

  • Al meer dan 40 jaar een begrip Al meer dan 40 jaar een begrip
  • Snelle levering binnen 2-3 werkdagen Snelle levering binnen 2-3 werkdagen
  • Ruim assortiment Ruim assortiment
Gewalst kunstraat Honingkamer zonder zaagsnedeHet Bijenhuis laat alle was analyseren voordat hier kunstraat van gemaakt wordt. Wij gebruiken alleen was wat goed uit test komt!Gewalst kunstraat is ook te gebruiken voor het rollen van kaarsen.Afmetingen: 33,6 x 11,2 cmInhoud: 1 kg (+- 22 vellen)

Gewalst Honingkamerraat


Gewalst honingkamerraat zonder zaagsnede geschikt voor de broedkamerramen van de spaarkast en Nederlands simplex kast. Kunstraat, ook wel startraat genoemd, wordt gemaakt van zuivere bijenwas. Het wordt gebruikt om de bijen een goede start te geven en de kans op warbouw te verkleinen.

Gewalst kunstraat


Gewalst kunstraat is flexiber dan de gegoten variant. Het is iets minder kwetsbaarder en gemakkelijker te verwerken, maar kan sneller omkrullen. Door deze flexibiliteit, kan dit raat ook gebruikt worden voor het rollen van kaarsen.

Raat met zaagsnede


Kunstraat met zaagsnede zijn iets langer dan raat zonder zaagsnede. Sommige ramen bevatten in de toplat een groef of spleet. Deze groef wordt ofwel de zaagsnede genoemd. Wanneer de ramen dit niet hebben, betreffen het ramen zonder zaagsnede.

Geanalyseerd bijenwas


Het Bijenhuis laat alle was analyseren voordat hier kunstraat van gemaakt wordt. Wij gebruiken alleen was wat goed uit test komt! Wij testen onder andere op parafine, antibiotica, avb, pesticide, zuren, esters en stearine.

Afmetingen: 33,6 x 11,2 cm
Inhoud: 1 kg (+- 22 vellen)
Bijenhuis
43412

Wellicht ook interessant