Filteren op

Mede

Op zoek naar traditionele mede, bestaande uit honing, water en gist? Het Bijenhuis heeft een groot assortiment mede! Mede is een alcoholische drank gemaakt van 2  basis ingrediënten honing en water.  Wij verkopen alleen mede van goede kwaliteit en dat is zeker te proeven. Zin in iets lekkers? Bekijk gerust ons complete aanbod mede.

Er is 1 product.

Item 1-1 van 1 in totaal item(s)
Actieve filters

Wat is mede

Mede is een alcoholische drank gemaakt van 2 basis ingredienten: honing en water. Aan de mix van honing en water wordt daarna gist toegevoegd om het fermentatieproces in gang te zetten. Vaak wordt er ook fruit toegevoegd om fruit mede te maken. Deze wordt ook wel Melomel genoemd. Waar wijn alleen uit druiven en water mag bestaan kun je aan mede van alles toevoegen. Zo hebben wij tientallen verschillende smaken mede. 

Beste kwaliteit mede

Het Bijenhuis in Wageningen heeft alles wat u als imker of bijenliefhebber nodig heeft voor het bijenhouden. Maar ook heerlijke honing delicatessen, gemakkelijk aan te schaffen en met jaren aan kennis en ervaring om met u te delen. De visie van Het Bijenhuis is simpel: we verkopen alleen het beste van het beste. Al onze mede voldoet aan strenge kwaliteitseisen. Het Bijenhuis is ook een ontmoetingsplek om ervaringen met elkaar te delen. Kom langs in onze imkerwinkel voor advies of bestel direct online!

Breed assortiment mede

Bij Het Bijenhuis hebben wij een breed assortiment aan mede in verschillende smaken. Wist u dat Het Bijenhuis voor zowel ervaren als beginnende imkers of bijenhouders ook alle imkerbenodigdheden aanbiedt? Vergeet ook vooral niet meteen onze zalige honingheerlijkheden en kaarsen. Bijen maken zoveel moois mogelijk!