Potten en deksels

Is de honing geoost en klaar om opgeslagen te worden? Dan zijn glazen potjes en deksels van Het Bijenhuis perfect! De deksels zijn te bestellen en de potjes m.u.v. pallets zijn in de winkel in Wageningen op te halen. 

Er zijn 32 producten.

Item 1-12 van 32 in totaal item(s)

Actieve filters

Glazen potje met deksel kopen 

Bij Het Bijenhuis kun je hoogwaardige glazen potjes met deksel kopen die speciaal ontworpen zijn voor het opslaan van honing. Deze potjes zijn ideaal voor zowel hobbyisten als professionele imkers die hun honing op een stijlvolle en veilige manier willen bewaren. De glazen potjes zorgen ervoor dat de kwaliteit en smaak van de honing behouden blijven, terwijl de deksels een luchtdichte afsluiting garanderen. 

Soorten deksels 

Het Bijenhuis biedt een breed scala aan deksels die passen bij verschillende soorten glazen potjes. Of je nu op zoek bent naar metalen deksels, kunststof deksels of speciale deksels met een leuke afbeelding, je vindt het allemaal bij ons. Elk type deksel is ontworpen om de pot luchtdicht af te sluiten, waardoor de honing langer vers blijft. 

Soorten glazen potten 

Onze collectie glazen potjes varieert in grootte en vorm, zodat je de perfecte pot kunt vinden voor jouw behoeften. We hebben potjes die rond zijn, maar ook een hexagonaal zijn. Elk potje is gemaakt van hoogwaardig glas dat duurzaam en herbruikbaar is, ideaal voor het opslaan van honing. 

Veelgestelde vragen over glazen potten: 

Glazen potten zijn veelzijdig en kunnen voor verschillende doeleinden gebruikt worden. Naast honing kun je er bijvoorbeeld jam, sauzen, kruiden, en andere voedingsmiddelen in bewaren. Ze zijn ook perfect voor het opslaan van handgemaakte cosmetica of decoratieve items. 
Het uitkoken van glazen potten is eenvoudig en belangrijk voor hygiëne, vooral als je voedsel wilt bewaren. Plaats de potten en deksels in een grote pan met water en breng het aan de kook. Laat ze ongeveer 10 minuten koken om alle bacteriën te doden. Haal de potten voorzichtig uit het water en laat ze aan de lucht drogen op een schone doek. 
Als u bijvoorbeeld een honingetiket op het potje hebt gepakts, wilt u misschien de sticker na een tijdje vervangen. Om stickers van een glazen pot te verwijderen, kun je de pot in warm zeepwater laten weken totdat de sticker begint los te laten. Voor hardnekkige resten kun je een beetje plantaardige olie of een speciale stickerverwijderaar gebruiken. Dit is vooral handig als je honingetiketten wilt vervangen.

Glazen potten met deksel kopen bij Het Bijenhuis 

Bij Het Bijenhuis kun je eenvoudig en snel glazen potten met deksels kopen.  
Bezoek onze winkel in Wageningen om het volledige assortiment te bekijken en je potjes direct mee naar huis te nemen.  
Voor deksels kun je ook online bestellen en deze thuis laten bezorgen. Wij staan klaar om je te helpen met al je vragen en adviseren je graag over de beste producten voor jouw honing.