propolis zalf van het bijenhuis
  • propolis zalf van het bijenhuis

Propolis zalf 75 ml (witte tube)

€ 9,50
Inclusief belasting

Propolis zalf 75 ml

Aantal

  • Al meer dan 40 jaar een begrip Al meer dan 40 jaar een begrip
  • Snelle levering binnen 2-3 werkdagen Snelle levering binnen 2-3 werkdagen
  • Ruim assortiment Ruim assortiment

Ontdek de magie van Propolis Zalf! 

Ben jij op zoek om op een natuurlijke manier je huid te herstellen? Of wil jij je wond genezen? Dan is propolis zalf wellicht iets voor jou!  

Waar is Propolis zalf goed voor? 

Propolis zalf is als een magische omhelzing voor je huid. Het is gemaakt door de hardwerkende bijen, die de propolis verzamelen van bomen en bloemen. Deze natuurlijke schat zit boordevol antioxidanten en antibacteriële eigenschappen, waardoor het een krachtige bondgenoot is in jouw huidverzorgingsroutine. 

Met propolis zalf kun je: 

  • Je huid kalmeren: Of je nu last hebt van rode plekjes, jeuk of irritatie, propolis zalf biedt verlichting met zijn ontstekingsremmende eigenschappen. 
  • Wondgenezing bevorderen: Propolis staat bekend om zijn vermogen om de genezing van wonden te versnellen, waardoor het een must-have is voor elk EHBO-kit. 
  • Acne bestrijden: De antibacteriële eigenschappen kunnen helpen bij het verminderen van puistjes en onzuiverheden, waardoor je huid er fris en stralend uitziet. 
  • Je huid beschermen: Propolis zalf creëert een natuurlijke barrière tegen schadelijke invloeden van buitenaf, zoals vervuiling en UV-stralen. 

Hoe gebruik je propolis zalf? 

Het gebruik van propolis zalf is een fluitje van een cent. Volg deze stappen: 

  1. Reinig je huid grondig. 
  2. Breng een dunne laag propolis zalf aan op het getroffen gebied. Je kunt het ook als dagelijkse vochtinbrenger gebruiken voor extra bescherming. 
  3. Laat de zalf rustig intrekken en geniet van de helende kracht van de bijen. 
  4. Herhaal dit op dagelijkse basis zo vaak als nodig is voor het gewenste resultaat. 

Ingrediënten en inhoud

Ingrediënten: Propolis, bijenwas, wolvet, Salvia, Calendula, Hedera, Chamomilla 

Inhoud: 75 ml. 

Allergenen 

Een geruststellend feit voor degenen met allergieën: onze propolis zalf is allergeenvrij. Je kunt met een gerust hart genieten van de voordelen zonder je zorgen te maken over allergische reacties. 

Propolis zalf kopen 

Hopelijk ben jij net zo enthousiast over deze bijzondere creatie als wij. Voor meer informatie en om je eigen tube magie te bemachtigen, kun je bij ons terecht. Laat de bijen hun wonderen verrichten voor jouw huid en koop propolis zalf! 🐝 

Bijenhuis
9005.001

Wellicht ook interessant