Catalogus

Imkerbenodigdheden 

Imkerbenodigdheden en imkermateriaal voor het bijenhouden. U vindt het hier!
Zowel beginnende als ervaren imkerhouders kunnen hier alle producten vinden die ze nodig hebben. Aangezien al ons imkermateriaal en onze imkerbenodigdheden voldoen aan strenge kwaliteitseisen, kunt u er zeker van zijn dat u vele jaren zult genieten van de door u gekochte...

Imkerbenodigdheden en imkermateriaal voor het bijenhouden. U vindt het hier!
Zowel beginnende als ervaren imkerhouders kunnen hier alle producten vinden die ze nodig hebben. Aangezien al ons imkermateriaal en onze imkerbenodigdheden voldoen aan strenge kwaliteitseisen, kunt u er zeker van zijn dat u vele jaren zult genieten van de door u gekochte producten. U kunt hier terecht voor zowel imkergereedschap, zoals: transportwagens, draagstellen, kastbeitels, vegers, ledervet voor handschoenen en vulkaanberokers als imkerkleding, zoals: hoeden met sluiers, vizieren, tropenhelmen, jacks en overalls.

Alle imkerbenodigdheden voor bijenhouders

Het Bijenhuis in Wageningen heeft alles wat u als imker of bijenliefhebber nodig heeft voor het bijenhouden. Professionele imkerbenodigdheden zoals imkerkleding, imkergereedschap, bijenkasten en bijenkorven. Maar wij zijn ook een ontmoetingsplek om ervaringen met elkaar te delen. Kom langs in onze imkerwinkel voor advies of bestel uw imkerproducten direct online!

Meer

Subcategorieën

  • Imkergereedschap
  • Imkerkleding

    Imkerkleding kopen? Het Bijenhuis heeft een prachtig assortiment imkerkleding in alle soorten en maten. Bekijk hier alle beschermende imkerkleding in één overzicht. Wilt u imkerkleding kopen, zoals hoeden met sluiers, vizieren, imkerjassen, jacks, handschoenen of imker overalls? Dan bent u hier bij de juiste winkel en online shop! In ons ruime assortiment vindt u als imker of bijenhouder gegarandeerd de imkerkleding waar u naar op zoek bent en wordt imkerkleding kopen een plezierige bezigheid. Als u wilt, kunt u het assortiment selecteren op gewicht en prijs, bijvoorbeeld als u naar specifieke kleding op zoek bent of als u zich aan een bepaald budget wilt houden. Imkerkleding kopen is erg eenvoudig dankzij onze overzichtelijk website. Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft, we staan u graag te woord en bieden u op maat gemaakt advies aan.

    Imkerkleding en meer

    Het Bijenhuis heeft niet alleen imkerkleding, ook voor andere imkerbenodigdheden kunt u bij ons terecht. Van bijenkasten, bijenkast onderdelen, bijenvoer, bijenkorven en bijenwas! Wij zijn een winkel, maar ook een prettige ontmoetingsplek voor imkers en bijenliefhebbers. Al jaren wordt kennis en ervaring bij ons gedeeld. Wij zien u graag in Wageningen of bestel direct online.

per pagina
Toont 1 - 21 van de 108 items
Toont 1 - 21 van de 108 items