Retour
Het kan wel eens voorkomen dat een bestelling retour moet. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden waarom de bestelling toch niet gewenst is. Wat de reden ook is, de klant heeft het recht de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

Na annulering zijn er nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten worden gecrediteerd na ontvangst van de retour. Enkel de kosten voor retour van thuis naar het Bijenhuis zijn voor eigen rekening. U kunt het pakket retourneren aan:

Het Bijenhuis, Grintweg 273 6704 AP Wageningen.

Indien er gebruik wordt maakt van de herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht, neem contact met ons opnemen via info@bijenhuis.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van het retour terugstorten mits het product reeds in goede orde ontvangen is. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.