Honingetiketten

Wanneer je de honing geoogst hebt en het goudgele goed in de honingpotten hebt gegoten, is het tijd om de honingpotten te voorzien van honingetiketten. Vind hier een breed assortiment honingstickers voor verschillende doeleinden.

Er zijn 11 producten.

Item 1-11 van 11 in totaal item(s)

Actieve filters

Honingetiketten

Wanneer je de honing geoogst hebt en het goudgele goed in de honingpotten hebt gegoten, is het tijd om de honingpotten te voorzien van honingetiketten.

Waarom en wanneer een honingetiket gebruiken?

Door het gebruik van etiketten op je honingpot zul je jezelf en eventueel je klanten blij mee maken. Het ziet er niet alleen professioneel uit, maar het dient ook als een middel om belangrijke informatie over het product vast te leggen, zoals herkomst, houdbaarheidsdatum, netto gewicht en je naam. Dit laat aan jouw klanten transparantie zien.

Soorten honingetiketten

Honingetiketten zijn er in verschillende vormen en maten, passend bij de diversiteit van de verschillende honingsoorten. Van eenvoudige labels tot op maat gemaakte ontwerpen, imkers hebben talloze opties om hun producten te labelen en te onderscheiden op de markt.

Wij hebben verschillende honingetiketten, zodat er voor ieder wat wils is. Ons assortiment bestaat uit etiketten met zegel in verschillende kleuren, zoals het levendige geel, groen en paars, tot stickers voor Nederlandse bloemenhoning en honingraatmotieven. Verder hebben we de handige "Honing Kristalliseert" stickers, die zorgen voor duidelijke communicatie met uw klanten. Of je nu op zoek bent naar een klassieke uitstraling of een speels ontwerp, wij hebben het.

Honingetiketten kopen bij Het Bijenhuis

Bij Het Bijenhuis vinden imkers een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige honingetiketten die voldoen aan alle eisen en normen. Of het nu gaat om het labelen van kleine partijen of het verpakken van grotere hoeveelheden, onze honingetiketten zijn ontworpen om de kwaliteit en authenticiteit van jouw honing te benadrukken.