Productgroepen

Kunstraat

Op deze pagina vindt u onze prachtige kunstraat en bijenwas. Wilt u als imker of beginnend bijenhouder een kunstraat kopen en wilt u graag advies ontvangen bij het maken van uw keuze? Dan kunt u bij ons, zowel online als in de winkel, terecht voor op maat gemaakt advies. Het Bijenhuis is met meer dan 40 jaar imkerervaring en kennis van producten, de juiste winkel én online shop voor het aanschaffen van uw kunstraat of bijenwas. Bestelt u voor 23:00 uur uw kunstraat dan wordt deze de volgende dag direct verzonden. Wij streven met onze pakketdiensten naar een snelle levering van 2 tot 3 werkdagen. Zo heeft u spoedig uw bijenkorf in huis.  

Er zijn 10 producten.

Item 1-10 van 10 in totaal item(s)

Actieve filters

Beste kwaliteit kunstraat en bijenwas

Het Bijenhuis in Wageningen heeft alles wat u als imker of bijenliefhebber nodig heeft voor het bijenhouden. Professionele imkerproducten, gemakkelijk aan te schaffen en met jaren aan kennis en ervaring om met u te delen. De visie van Het Bijenhuis is simpel: we verkopen alleen het beste van het beste. Al onze kunstraat voldoet aan strenge kwaliteitseisen. Doordat een groot deel van onze kunstraat in onze eigen werkplaats wordt geproduceerd, kunnen wij hoogstaande kwaliteit garanderen van onze kunstraat. Niet voor niets gebruiken imkers en bijenhouders onze kunstraat en bijenkasten al jaren met succes. Het Bijenhuis is ook een ontmoetingsplek om ervaringen met elkaar te delen. Kom langs in onze imkerwinkel voor advies of bestel direct online!

Breed assortiment kunstraat en bijenwas

Bij Het Bijenhuis hebben wij een breed assortiment aan kunstraat in verschillende vormen en maten. Voor het houden van bijen bieden wij in ons ruime assortiment onder andere houten bijenkasten en bijenkastonderdelenWist u dat Het Bijenhuis voor zowel ervaren als beginnende imkers of bijenhouders ook alle imkerbenodigdheden aanbiedt? Vergeet ook vooral niet meteen onze zalige honingheerlijkheden en bijenwaskaarsen. Bijen maken zoveel moois mogelijk!

Ramen met kunstraat

Bij Het Bijenhuis vindt u ook ramen waar de kunstraat al ingesmolten is.