Imkergereedschap

Imkerbenodigheden voor zowel beginnende als ervaren imkers kunnen bij Het Bijenhuis alle producten vinden die nodig zijn om bijen te houden. Wij verkopen alleen imkermateriaal en imkerb spullen die voldoen aan onze strenge kwaliteitseisen. Hierdoor garanderen wij dat imkers vele jaren kunnen genieten van onze producten. Het gehele assortiment imkerbenodigdheden is online terug te vinden op onze webshop.

Imkerbenodigdheden | Het Bijenhuis | Webshop voor imkers

Er zijn 74 producten.

Item 1-12 van 74 in totaal item(s)

Actieve filters

Duidelijk overzicht imkerbenodigdheden

Als beginnend imker kan het lastig zijn om de juiste imkerbenodigdheden te vinden. Online is er een ruim aanbod imker spullen zoals: imkerkleding, beitels, berokers en nog veel meer, maar welke producten zijn nu écht onmisbaar? Het Bijenhuis is al meer dan 40 jaar een begrip, daarom helpen wij beginnend imkers graag op weg! Hieronder hebben we een lijst samengesteld met alle producten die nodig zijn om bijen te houden:

  • Imkerjack
  • Handschoenen
  • Beroker met beschermring
  • Aanmaakstaafjes en/of tabak
  • Beitel
  • Veger

Op zoek naar beroker-onderdelen? Geen probleem, in ons assortiment verkopen we ook losse onderdelen. Ook kunnen geregistreerde imkers bij ons terecht voor het bestellen van tabak voor de beroker of dathepijp.

Het belang van goede imkerkleding

Veiligheid staat voorop! Zowel ervaren als beginnende imkers hebben beschermende kleding nodig. In ons assortiment bieden we daarom een divers assortiment imkerkleding, van bijenjacks tot bijenkappen. Goede imkerkleding biedt bescherming van top tot teen.

Vergeet niet om ook handschoenen te bestellen! Deze handschoenen zijn onmisbaar voor elke imker. Ze zorgen ervoor dat imkers gemakkelijk in de buurt van hun bijen kunnen komen, zonder bang te zijn om gestoken te worden. De handschoenen zijn geïsoleerd, duurzaam en gemakkelijk in gebruik.

Assortiment imkerbenodigdheden

Ons uitgebreide assortiment voor imkerspullen biedt onder andere bijenkasten en imkergereedschap, waaronder transportwagens, draagstellen, kastbeitels, vegers, ledervet voor handschoenen en berokers. Daarnaast hebben wij natuurlijk ook imkerkleding, waaronder hoeden met sluiers, vizieren, tropenhelmen, jacks en overalls.

Advies nodig?

Het Bijenhuis is, dankzij jarenlange imkerervaring en veel productkennis, altijd de juiste winkel én online shop voor imkers! Bekijk nu ons ruime assortiment. Advies nodig over imkerbenodigdheden of vragen? Kom voor meer informatie gerust eens langs in onze winkel. Wij helpen graag verder!