Imker starterspakket

Op deze pagina vindt u onze imker starterspakketten. Wilt u als imker of beginnend bijenhouder starten en wilt u graag advies ontvangen bij het maken van uw keuze? Dan kunt u bij ons, zowel online als in de winkel, terecht voor op maat gemaakt advies. Het Bijenhuis is met meer dan 40 jaar imkerervaring en kennis van producten, de juiste winkel én online shop voor het aanschaffen van uw imkerbenodigdheden. Bestelt u voor 23:00 uur uw imker startpakket dan wordt deze de volgende dag direct verzonden. Wij streven met onze pakketdiensten naar een snelle levering van 2 tot 3 werkdagen. Zo heeft u spoedig uw imker startpakket in huis.  

Actieve filters

Beste kwaliteit imker starterspakket 

Het Bijenhuis in Wageningen heeft alles wat u als imker of bijenliefhebber nodig heeft voor het bijenhouden. Professionele imkerproducten, gemakkelijk aan te schaffen en met jaren aan kennis en ervaring om met u te delen. De visie van Het Bijenhuis is simpel: we verkopen alleen het beste van het beste. Al onze imker startpakketten voldoen hebben een mooie selectie aan imkerkleding en imkerbenodigdheden. Niet voor niets gebruiken imkers en bijenhouders onze imkerkleding en imkerbenodigdheden al jaren met succes. Het Bijenhuis is ook een ontmoetingsplek om ervaringen met elkaar te delen. Kom langs in onze imkerwinkel voor advies of bestel direct online!

Breed assortiment imkerbenodigdheden

Bij Het Bijenhuis hebben wij een breed assortiment aan imker starterspakketten in verschillende vormen en maten. Voor het houden van bijen bieden wij in ons ruime assortiment onder andere houten bijenkasten, bijenkastonderdelen en kunstraat. Wist u dat Het Bijenhuis voor zowel ervaren als beginnende imkers of bijenhouders ook alle imkerbenodigdheden aanbiedt? Vergeet ook vooral niet meteen onze zalige honingheerlijkheden en kaarsen. Bijen maken zoveel moois mogelijk!