Honingemmers

Wanneer je de honing gaat oogsten, is het fijn om een emmer met deksel bij de hand te hebben, waarin je de honing kan gieten. Hier vind je alles wat je nodig hebt om je honing veilig en efficiënt op te slaan en te vervoeren. Of je nu een hobbyist bent of een professionele imker, wij hebben de oplossing voor jou. 

Er zijn 2 producten.

Item 1-2 van 2 in totaal item(s)

Actieve filters

Plastic emmer met deksel  

Onze honingemmers zijn speciaal geselecteerd om honing in op te slaan. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die veilig zijn voor voedsel en zorgen ervoor dat je honing vers en schoon blijft. Dankzij de stevige constructie zijn ze ideaal voor zowel opslag als transport van honing. De deksels zorgen voor een luchtdichte afsluiting, waardoor de inhoud langer vers blijft en beschermd is tegen vervuiling.  

Waarom kiezen voor onze emmers met deksel? 

  • Goede materialen: Onze plastic emmers zijn gemaakt van sterke materialen, waardoor ze lang mee kunnen. 
  • Verschillende maten: Beschikbaar in diverse maten om aan jouw specifieke opslagbehoeften te voldoen. We beschikken over emmers met een inhoud van 4 liter en 10 liter.  
  • Veilige opslag: De deksels zorgen voor een luchtdichte afsluiting, waardoor de inhoud langer vers blijft. 
  • Veelzijdig gebruik: Geschikt voor het opslaan van honing, andere voedingsmiddelen en diverse huishoudelijke artikelen. 
  • Herbruikbaar: Gemakkelijk te reinigen en ontworpen voor langdurig gebruik. 

Emmer met deksel kopen bij Het Bijenhuis 

Bekijk onze emmers met deksels. Of je nu honing wilt bewaren, een handige opbergoplossing zoekt voor andere producten, of materialen veilig wilt vervoeren, wij hebben de juiste emmer voor jou. 

Bezoek onze winkel in Wageningen of bestel eenvoudig online. Bij vragen staan onze medewerkers klaar om je te helpen.