Productgroepen

Ramen

Op deze pagina vindt u onze prachtige ramen voor bijenkasten. Wilt u als imker of beginnend bijenhouder een ramen voor uw bijenkast kopen en wilt u graag advies ontvangen bij het maken van uw keuze? Dan kunt u bij ons, zowel online als in de winkel, terecht voor op maat gemaakt advies. Het Bijenhuis is met meer dan 40 jaar imkerervaring en kennis van producten, de juiste winkel én online shop voor het aanschaffen van uw bijenkast ramen. Bestelt u voor 23:00 uur uw bijenkast ramen dan wordt deze de volgende dag direct verzonden. Wij streven met onze pakketdiensten naar een snelle levering van 2 tot 3 werkdagen. Zo heeft u spoedig uw bijenkast ramen in huis.  

Ramen en kunstraat | Het Bijenhuis | Webshop voor imkers

Er zijn 52 producten.

Item 1-12 van 52 in totaal item(s)

Actieve filters

Beste kwaliteit bijenkast ramen

Het Bijenhuis in Wageningen heeft alles wat u als imker of bijenliefhebber nodig heeft voor het bijenhouden. Professionele imkerproducten, gemakkelijk aan te schaffen en met jaren aan kennis en ervaring om met u te delen. De visie van Het Bijenhuis is simpel: we verkopen alleen het beste van het beste. Al onze bijenkast ramen voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Wij kunnen hoogstaande kwaliteit garanderen van onze ramen. Niet voor niets gebruiken imkers en bijenhouders onze bijenkast ramen al jaren met succes. Het Bijenhuis is ook een ontmoetingsplek om ervaringen met elkaar te delen. Kom langs in onze imkerwinkel voor advies of bestel direct online!

Breed assortiment bijenkast ramen

Bij Het Bijenhuis hebben wij een breed assortiment aan bijenkast ramen in verschillende vormen en maten met of zonder was. Voor het houden van bijen bieden wij in ons ruime assortiment onder andere wasverwerking en kunstraat. Wist u dat Het Bijenhuis voor zowel ervaren als beginnende imkers of bijenhouders ook alle imkerbenodigheden aanbiedt? Vergeet ook vooral niet meteen onze zalige honingheerlijkheden en bijenwaskaarsen. Bijen maken zoveel moois mogelijk!

Zelf uw bijenkast ramen samenstellen

Wilt u liever geen complete bijenkast ramen kopen, maar vindt u het leuker om deze zelf te maken? Bij Het Bijenhuis vindt u alle materialen die u nodig heeft om uw eigen ramen te maken. Ons assortiment om zelf uw ramen samen te stellen bestaat uit raambenodigdheden, Dadant ramen, wasverwerking,en andere bijenkast ramen benodigdheden.