Bijenkorven/onderdelen

Op deze pagina vindt u prachtige bijenkorven. Wilt u als imker of beginnend bijenhouder een bijenkorf kopen en ontvangt u graag advies bij het maken van uw keuze? Dan kunt u bij ons, zowel online als in de winkel, terecht voor op maat gemaakt advies. Maar ook als u reeds een ervaren imker bent en u wilt een bijenkorf kopen, of u heeft specifieke vragen over onze producten, dan staan we u graag te woord.

De visie van Het Bijenhuis is simpel: we verkopen alleen het beste van het beste. Al onze bijenkorven voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Wij garanderen hoogstaande kwaliteit en een lange levensduur van onze bijenkorven. Niet voor niets gebruiken imkers en bijenhouders onze bijenkorven en bijenkasten al jaren met succes.

Wilt u een bijenkorf kopen? Bekijk onze bijenkorven online. Ons assortiment bestaat verder ook uit korfdoeken met gaas, vaststeekpennen, vlechtbanden en andere bijenkorf benodigdheden.

Het Bijenhuis in Wageningen heeft alles wat u als imker of bijenliefhebber nodig heeft voor het bijenhouden. Professionele imkerproducten. Maar wij zijn ook een ontmoetingsplek om ervaringen met elkaar te delen. Kom langs in onze imkerwinkel voor advies of bestel direct online!

Bijenkorven | Het Bijenhuis | Webshop en advies voor imkers

Er zijn 8 producten.

Item 1-8 van 8 in totaal item(s)

Actieve filters