Kunststof bijenkasten

Op deze pagina vindt u onze prachtige kunststof bijenkasten. Wilt u als imker of beginnend bijenhouder een kunststof bijenkast kopen en wilt u graag advies ontvangen bij het maken van uw keuze? Dan kunt u bij ons, zowel online als in de winkel, terecht voor op maat gemaakt advies. Het Bijenhuis is met meer dan 40 jaar imkerervaring en kennis van producten, de juiste winkel én online shop voor het aanschaffen van uw kunststof bijenkasten. Bestelt u voor 23:00 uur uw kunststof bijenkast dan wordt deze de volgende dag direct verzonden. Wij streven met onze pakketdiensten naar een snelle levering van 2 tot 3 werkdagen. Zo heeft u spoedig uw bijenkorf in huis.  

Kunststof bijenkasten | Het Bijenhuis | Webshop voor imkers

Er zijn 51 producten.

Item 1-12 van 51 in totaal item(s)
Actieve filters

Beste kwaliteit kunststof bijenkasten

Het Bijenhuis in Wageningen heeft alles wat u als imker of bijenliefhebber nodig heeft voor het bijenhouden. Professionele imkerproducten, gemakkelijk aan te schaffen en met jaren aan kennis en ervaring om met u te delen. De visie van Het Bijenhuis is simpel: we verkopen alleen het beste van het beste. Al onze kunststof bijenkasten voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Wij kunnen hoogstaande kwaliteit garanderen van onze kunststof bijenkasten. Niet voor niets gebruiken imkers en bijenhouders onze kunststof bijenkasten al jaren met succes. Het Bijenhuis is ook een ontmoetingsplek om ervaringen met elkaar te delen. Kom langs in onze imkerwinkel voor advies of bestel direct online!

Breed assortiment kunststof bijenkasten

Bij Het Bijenhuis hebben wij een breed assortiment aan kunststof bijenkasten in verschillende vormen en maten. Van Segerberger kasten tot Frankenbeute. Voor het houden van bijen bieden wij in ons ruime assortiment onder andere Kunststof zesramer en Segeberger Duurzame Bij. Wist u dat Het Bijenhuis voor zowel ervaren als beginnende imkers of bijenhouders ook alle imkerbenodigheden aanbiedt? Vergeet ook vooral niet meteen onze zalige honingheerlijkheden en bijenwaskaarsen. Bijen maken zoveel moois mogelijk!

Zelf uw kunststof bijenkast samenstellen

Wilt u liever geen complete kunststof bijenkast, maar vindt u het leuker om deze zelf samen te stellen? Bij Het Bijenhuis vindt u alle materialen die u nodig heeft om uw eigen kunststof bijenkast te maken. Ons assortiment om zelf uw bijenkast samen te stellen bestaat uit verf en onderhoud, moerroosters en andere kunststof bijenkast benodigdheden