Bijenkorven

Op deze pagina vindt u onze prachtige bijenkorven. Wilt u als imker of beginnend bijenhouder een bijenkorf kopen en wilt u graag advies ontvangen bij het maken van uw keuze? Dan kunt u bij ons, zowel online als in de winkel, terecht voor op maat gemaakt advies. Het Bijenhuis is met meer dan 40 jaar imkerervaring en kennis van producten, de juiste winkel én online shop voor het aanschaffen van uw bijenkorven. Bestelt u voor 23:00 uur uw bijenkorf dan wordt deze de volgende dag direct verzonden. Wij streven met onze pakketdiensten naar een snelle levering van 2 tot 3 werkdagen. Zo heeft u spoedig uw bijenkorf in huis.  

Bijenkorven | Het Bijenhuis | Webshop en advies voor imkers

Excuses voor het ongemak.

Zoek opnieuw

Beste kwaliteit bijenkorven

Het Bijenhuis in Wageningen heeft alles wat u als imker of bijenliefhebber nodig heeft voor het bijenhouden. Professionele imkerproducten, gemakkelijk aan te schaffen en met jaren aan kennis en ervaring om met u te delen. De visie van Het Bijenhuis is simpel: we verkopen alleen het beste van het beste. Al onze bijenkorven voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Doordat een groot deel van onze bijenkorven en kasten in onze eigen werkplaats worden geproduceerd, kunnen wij hoogstaande kwaliteit garanderen van onze bijenkorven en hebben onze bijenkorven een lange levensduur. Niet voor niets gebruiken imkers en bijenhouders onze bijenkorven en bijenkasten al jaren met succes. Het Bijenhuis is ook een ontmoetingsplek om ervaringen met elkaar te delen. Kom langs in onze imkerwinkel voor advies of bestel direct online!

Breed assortiment bijenkorven en kasten

Bij Het Bijenhuis hebben wij een breed assortiment aan bijenkorven in verschillende vormen en maten. Voor het houden van bijen bieden wij in ons ruime assortiment onder andere houten bijenkastenbijenkastonderdelen en kunstraat. Wist u dat Het Bijenhuis voor zowel ervaren als beginnende imkers of bijenhouders ook alle imkerbenodigheden aanbiedt? Vergeet ook vooral niet meteen onze zalige honingheerlijkheden en kaarsen. Bijen maken zoveel moois mogelijk!

Zelf uw bijenkorf samenstellen

Wilt u liever geen complete bijenkorf kopen, maar vindt u het leuker om deze zelf te maken? Bij Het Bijenhuis vindt u alle materialen die u nodig heeft om uw eigen bijenkorf te maken. Ons assortiment om zelf een bijenkorf samen te stellen bestaat uit korfdoeken met gaasvaststeekpennenvlechtbanden en andere bijenkorf benodigdheden. Wij hebben zelfs het handige boek Korfvlechten met daarin alle technieken voor het vlechten van uw eigen bijenkorf.