Kastonderdelen

Op deze pagina vindt u onze prachtige bijenkastonderdelen. Wilt u als imker of beginnend bijenhouder een kastonderdeel kopen en wilt u graag advies ontvangen bij het maken van uw keuze? Dan kunt u bij ons, zowel online als in de winkel, terecht voor op maat gemaakt advies. Het Bijenhuis is met meer dan 40 jaar imkerervaring en kennis van producten, de juiste winkel én online shop voor het aanschaffen van uw bijenkastonderdelen. Bestelt u voor 23:00 uur uw bijenkastonderdeel dan wordt deze de volgende werkdag direct verzonden. Wij streven met onze pakketdiensten naar een snelle levering van 2 tot 3 werkdagen. Zo heeft u spoedig uw bijenkastonderdelen in huis.  

Bijenkastonderdelen | Het Bijenhuis | Webshop voor imkers

Er zijn 126 producten.

Item 1-12 van 126 in totaal item(s)
Actieve filters

Beste kwaliteit bijenkastonderdelen

Het Bijenhuis in Wageningen heeft alles wat u als imker of bijenliefhebber nodig heeft voor het bijenhouden. Professionele imkerproducten, gemakkelijk aan te schaffen en met jaren aan kennis en ervaring om met u te delen. De visie van Het Bijenhuis is simpel: we verkopen alleen het beste van het beste. Al onze bijenkastonderdelen voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Doordat een groot deel van onze bijenkastonderdelen en kasten in onze eigen werkplaats worden geproduceerd, kunnen wij hoogstaande kwaliteit garanderen van onze bijenkastonderdelen en hebben onze onderdelen een lange levensduur. Niet voor niets gebruiken imkers en bijenhouders onze bijenkastonderdelen en bijenkasten al jaren met succes. Het Bijenhuis is ook een ontmoetingsplek om ervaringen met elkaar te delen. Kom langs in onze imkerwinkel voor advies of bestel direct online!

Breed assortiment bijenkastonderdelen

Bij Het Bijenhuis hebben wij een breed assortiment aan bijenkastonderdelen in verschillende vormen en maten. Voor het houden van bijen bieden wij in ons ruime assortiment onder andere moerroosters, bijenkast verf en afstandshouders. Wist u dat Het Bijenhuis voor zowel ervaren als beginnende imkers of bijenhouders ook alle imkerbenodigdheden aanbiedt? Vergeet ook vooral niet meteen onze zalige honingheerlijkheden en bijenwaskaarsen. Bijen maken zoveel moois mogelijk!

Zelf uw bijenkast samenstellen

Wilt u liever geen complete bijenkast kopen, maar vindt u het leuker om deze zelf te maken? Bij Het Bijenhuis vindt u alle materialen die u nodig heeft om uw eigen bijenkast te maken. Ons assortiment om zelf een bijenkast samen te stellen bestaat uit spaarkasten, zesraamskastjes en andere imkerbenodigdheden